انواع نسل بندی بازی ها

نسل بازی ها

بازی های ویدیویی در طول سالیان درازی که این صنعت به چشم خود دیده دست خوش تغییرات بسیاری شده است . از جمله پیشرفت های مخلفت در جوانب بسیار مانند گرافیک ؛ مکانیک ؛گستره ؛ عمق محتوا؛ داستان ؛حجم کلی بازی و….
این تغییرات و دوره های مختلف با دسته بندی های مختلفی طبقه بندی شده اند امت در صنعت شبیه سازی رایج ترین نوع طبقه بندی بازی ها بر اساس نسل کنسول و دوره ای است که روی آن عرضه شده است .
اینکه یک بازی مرتبط با چه نسلی است به ما نشان میدهپ که این بازی دارای چه ویزگی ها ؛ مشخصات و میزان فشار و قدرتی برای شبیه سازی دارد.
در ادامه به نسل های این صنعت میپردازیم :

نسل های یک تا چهار

در ابتدا بگذارید بگویم که به نسل های یک تا چهار بازی بای ویدیویی مرتبط به دوران قبل از سالهای 1991 است که بازی های دو بعدی و پیکسلی را شامل میشود که اینروزه میتوان آنهارا به راحتی روی همه دستگاه ها اجرا کرد و تکنولوژی منسوخ شده ای برای شبیه سازی محسوب میشود و از دیگر جهت گیمر های امروزی کمتر علاقه ای به این بازی ها که به اصطلاح تاریخ مصرف گذشته هستند نشان میدهند . از این رو از پرداخت به این نسل ها با جزيات بیشتر پرهیز میکنم .

نسل پنجم بازی ها : {انقلاب بازی های سه بعدی}

در این نسل در سال 1991 کمپانی ژاپنی برای اولین بار یک کنسول جدید با قابلیت اجرای بازی های سه بعدی و پشتیبانی از تکنولوژی جدیدی که جایگزین کارتریج شده بود و CD یا [compact disk] نامیده میشد بود .
این کنسول اولین کنسول شرکت سونی بود که playstation 1 نام داشت و با اختلاف رقبای خود یعنی سگا و نینتندو را شکست داد و به هیچ عنوان با کنسول رقبای خود در نسل پنجم که sega Saturn و Nintendo64 بودند را با اختلاف وحشتناکی شکست داد و پادشاه بی قید و شرط نسل پنجم شد و برای همیشه نینتندو و سگا را از صدر نشینی جنگ کنسول ها پایین آورد و دوره ی جدیدی را برای صنعت ویدیو گیم رقم زد .
بازی های این کنسول خارق العاده و نوستالژی شامل :
Crash ; Tomb raider ; Resident evil ; pepsi man ; doom ; gta ;metal gear solid ; metal slug ; mortal kombat ;need for speed ; spiderman ;…
بودند که هرکدام در این نسل حداقل دو تا پنج نسخه عرضه کردند که این بازی ها همگی بخش بزرگی از خاطرات کودکی ما را با این کنسول شامل میشوند.
شبیه سازی بازی های playstation1 روی همه دستگاه های اندرویدی و کامپیوتر و … به راحتی امکان پذیر است و بلکه با نکنولژی امروز میتوان گرافیک و نوع اجرایی این بازی ها را به شدت ارتفا داد و از تجربه این بازی ها حتی روی گوشی های بسیار ضعیف هم لذت برد.
تیم موبایل استیشن برای شروع بازی خاطره انگیز و مبارزه ای jackichan stuntmaster را منتشر کرده است که میتواتید از طریق لینم زیر اقدام به دانلود این بازی به همراه ویدیوی آموزشی صداگذاری شده و پروسه نصب آفلاین بدون نیاز به اتصال به اینترنت و دانلود جداگونه فایل های بازی و به صورت کاملا رایگان از آن لذت ببریپ.

نسل ششم بازی ها : {انقلاب خلاقیت و پیشرفت}

پس از اتمام نسل پنجم در حدودا اواخر قرن بیستم و آغاز قرن بیست و یکم شرکت ژاپنی با کنسول جدیدی وارد صنعت شد تا دوباره همه مرز ها و رکورد ها را جابجا کند ؛ اما دیگر با رقبای قدیمی خود مواجه نبود بلکه در مقابل خود غول غیز ژاپنی از را در آنسوی دریاهای جزیره ی ژاپن را میدید که با کنسول جدیدی وارد صنعت می شود تا از این بازار جدید بدون سگا و نینتددو سهمی ببرد .
این شرکت شرکتی نبود به جز ماکروسافت که در نسل ششم از کنسول جدید خود رونمایی کرد که چیزی نبود به جز کنسول:
XBOX orginal
حال جنگ کنسول های جدیدی در دوره ی جدیدی آغاز میشود که تا به امروز ادامه دارد و همگی ناظر آنیم و این نبرد تمام صنعت ویدیو گیم را در خود در بر میگیرد.
در نسل ششم نیز سونی با اختلاف بالایی در فروش کنسول جدید خود یعنی playstation2 موفق شد رکورد پر فروش ترین کنسول خانگی را ازآن خود کند و این رکورد تا به امروز هم پابرجاست .
در این نسل بازی سازان بازی های خارق العاده ای عرضه کردند که خیلی از آنها مرز های بازی سازی را کیلومتر ها به تنهایی حرکت میدادند و تا به امروز برخی از این بازی ها همچنان رنگ و بوی خود را از دست نداده اند و تجربه برخی از بازی های نسل ششمی میتواند شمارا انگشت به دهان نگه دارد .
دسته بندی های جدیدی نیز در این نسل به شهرت رسیدند که از جمله معروف ترین آنها را میتوان به زیرشاخه های نوپا بازی های اکشن مانند بازی های :
Devil may cry ; god of war ;ghost rider ; berserk ;…
و غیره اشاره نمود که همگی در دسته بازی های هک اند اسلش قرار میگیرند و بعضی از این عناوین تا به امروز به ساختن دنباله های خود ادامه میدهند مانند سری شیطان نیز میگرید که تا کننون پنح نسخه اصلی و یک نسخه فرعی دارد و یا سری بازی معروف خدای جنگ که تا کنون پنج نسخه اصلی و چهار نسخه فرعی دارد.
دوره کنسول playstation2 و xbox orginal خواستگاه بهترین بازی های دوران هستند که میتوان آنها را در تلفن های همراه میانرده به بالای امروزی اجرا کرد و این بازی ها به جرعت میتوانم بگویم که از بهترین بازی های موبایل هم بهتر هستند و در این صنعت که امروزه بازی های موبایلی تنها بازی های لایو سرویس آنلاین یا بازی های کم عمق و تکراری و بدون پشتوانه وخلاقیت هستند ؛ میتواند به شما یک تجربه ی کاملا جدید وغنی را در زمینه موبایل گیمینگ بدهد و تلفن همراه عادی شما را به یک کنسول همراه نوستالژی ولی همچنان اعجاب انگیز و همه فن حریف تبدیل کند تا شما بتوانید از اجرای این بازی ها به صورت تک نفره وچند نفره روی تلفن های همراه خود لذت ببرید .
از بهترین بازی های :playstation2
Gta ; god of war ;devil may cry ; resident evil ;batman ; black ; cold fear ; fatal frame ; god hand ;half life ; hitman ; ico ;killzone ;max payne ;midnight club ; mortal kombat ;punisher ; shodow of colossus ; shinobi ;tekken ;…
و غیره هستند که در این نسل از کنسول ها بین یک تا سه دنباله برایشان ساخته و عرضه شد و به شما پیشنهاد میکنم که تجربه این بازی های خارق العاده را به هیچ عنوان از دست ندهید.

نسل هفتم بازی ها :{پیشرفت}

نسل بازی ها

دراین نسل بازی های ویدیویی بسیاز شبیه به بازی های امروزی هستند و برخی از این عناوین کیفیت به شدت بالایی دارند که حتی به خیلی ازاستانداردهای بازی های نسل 9 و8 نیز بالاتر هستند و کمتر بازی ای هست که میتواند از کیفیت این شاهکار ها بالاتر روند و تا همیشه تبدیل به مقیاسی برای سنجش کیفیت تا به امروز شده اند.
از شاهکار های این نسل میتوان به بازی های زیر اشاره کرد :
God of war 3 ; the last of us ;uncharted ; darkness ;dark souls ; gta v ;…
در این نسل دو کنسول شرکت ماکروسافت و سونی یعنی playstation3 و xbox360 پیشتاز هستند و باقی شرکت ها مانند نینتندو با کنسول های نه چنداد محبوب خود سهم کوچکی از بازار را در اختیار دارند.
در این نسل پیشرفت های گرافیکی عظیمی ایجاد شد تا سطح واقع گرایی را در این صنعت به درجات جدیدی برسانند و همچنین از نظر گیم پلی و انداره محیط های بازی ها نیز پیشرفت چشم گیری صورت گرفت به طوری که بازی های جهان باز با سیستم های تخریب پذیری نوین برای آن زمان به شدت محبوب شدند.
در این نسل بازی های تا سطح متوسط به بالا قادر به اجرا روی گوشی های همراه قدرتمند یا بالا رده را دارند ولی برخی از بازی های به شدت سطح بالا همچنان تنها روی کامپیوتر ها قابل اجرا هستند و به راحتی روی دستگاه های اندرویدی شبیه سازی نمیشوند.

نسل هشتم و نهم بازی ها :{انقلاب بازی های آنلاین}

در این نسل و نسل قبلی ؛ بازی های آفلاین همچنان به پیشرفت خود ادامه دادند و شاهکار های جدیدی نیز تولید شدند ولی دیگر چیز جدیدی نبود .
بلکه چیز جدید در این دو نسل فراگیر شدن بازی های آنلاین رقابتی لایو سرویس با پشتیبانی چندین و چند ساله و پرداخت های درون برنامه ای پر سود هستند که بازار را اشباع کرده اند و ساخت بازی های آفلاین پر هزینه را تبدیل به یک قمار بزرگ کرده است.
بازی های این نسل ها از طریق شبیه سازی ویندوز و یا کنسول های دستی میان نسلی روی گوشی های بالارده اندرویدی امکان پذیر است و در حال حاضر کنسول های نسل های هشت و نه که شامل playstation4 ; xbox one ; playstation5 ; xbox series x\s میشوند شبیه ساز فعالی روی کامپیوتر های شخصی و یا تلفن های همراه ندارند .
از شاهکار های این نسل ها می توان به :
God of war 4 ; god of war ragnarok ; elden ring ; dark soals 3 ; the last of us part2 ; alane wake 2 ; uncharted4 ; spiderman2;…
اشاره نمود.

کنسول های دستی میان نسلی :{بهشت شیبیه سازی}

 

در این بین شرکت ها کنسول های دستی مین نسلی را نیز عرضه کرده اند و بر روی آنها تعدادی از بازی های دو نسلی که در آن حضور داشته اند به همراه تعدادی بازی های انحصاری را عرضه کرده اند تا تجربه ی بازی های قابل حمل را ارايه بدهند . این کنسول ها همگی به راحتی روی تلفن های همراه قابل شیسه سازی هستند و دروازه ی ورودی به بازی های غیر قابل دسترسی برای کنسول های بدون شبیه ساز فعال هستند و میتوانند تجربه ی بازی های خارق العاده امروزی با کیفیت کنسولی را در تلفن های همراه ارايه دهند.
تیم موبایل استیشن برای شروع بازی ben 10 protector of earth را به همراه گیم پلی حرفه ای ؛ ویدیوی آموزشی صدا گذاری شده و پروسه نصب أفلاین بدون نیاز به دانلود جداگانه فایل های بازی را برای شما به صورت کاملا رایگان قرار داده است.

نوشته قبلی

بهترین بازی های ترسناک اندروید: چرا رزیدنت ایول 4 در صدر قرار دارد

نوشته بعدی

شبیه سازی بازی های پلی استیشن در موبایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری